Coaching

Van hulpvraag tot verre droom: TT Coaching Sara biedt concrete antwoorden waar je verder mee kunt. TT Coaching Sara werkt vanuit een helder stappenplan:

  1. Weten: waarom ben je zoals je bent? Wat belemmert je om je doel te bereiken?
  2. Willen: wat zou je graag willen? Waarom is dat eerder niet gelukt?
  3. Kunnen: wat heb je nodig om je doel te bereiken?
  4. Doen: werk aan je doel en reflecteer op jezelf.

Oprechte aandacht

TT Coaching Sara staat voor oprechte aandacht, een luisterend oor zonder (voor)oordeel. Met ruimte voor een lach en een traan, gaan we op zoek naar ‘de vraag achter de vraag’. We leren jongeren reflecteren (weten), doelen formuleren (willen), een aanpak bedenken (kunnen) en concrete stappen zetten (doen).

Tieners en twintigers hebben een wereld vol mogelijkheden voor zich. TT Coaching Sara daagt ze uit om problemen te onderkennen, uitdagingen aan te gaan en hun talenten ten volle te benutten.

Ook voor ouders

Het leven van jongeren verandert voortdurend. Tieners en twintigers hebben daarbij ruimte nodig om zich te ontwikkelen, om los te komen van hun ouders en hun eigen leven vorm te geven. Dat kan moeilijk zijn voor ouders, want je wilt er toch zijn voor je kind? Coaching kan dan uitkomst bieden en dus is TT Coaching Sara er ook voor ouders. Alle mogelijke vragen zijn welkom. Neem gerust contact op voor een verkennend gesprek.

Over Sara

Passie, enthousiasme en de ambitie om mensen een stukje gelukkiger te maken: dat zijn de bouwstenen van TT Coaching Sara. Het fundament bestaat daarnaast uit jarenlange ervaring met en bewezen expertise in coaching.

Lees meer
Waar kunnen wij jou mee helpen? Contactformulier
phone_icon
06 40 86 59 12 Wij zijn bereikbaar tussen
8.00 en 22.00 uur!
Vind meer nieuws & informatie over ons!